Met deze 5 housewarming cadeaus zorg jij voor een warm welkom!

  • Geplaatst op
  • Door Drankcadeau
Met deze 5 housewarming cadeaus zorg jij voor een warm welkom!

Ben jij binnenkort uitgenodigd op een housewarming van vrienden of familie? Hartstikke gezellig natuurlijk! Samen vieren dat zij van een nieuw huis een thuis gaan maken is altijd een goed idee. Op die housewarming kun jij natuurlijk niet met lege handen aankomen. Ben jij nog op zoek naar een geweldig housewarming cadeau? Dan heb je geluk, want wij hebben 5 van de leukste housewarming cadeaus (met drank!) voor je op een rijtje gezet. Laat dat feestje maar beginnen! 
 

1.   Laat die bubbels maar ploppen!

 

Hoe kun je nou beter proosten op een nieuw huis dan met een goede fles champagne?! Een mooi champagne cadeau is daarom enorm geschikt als housewarming cadeau. Jullie kunnen de fles meteen gebruiken om te proosten of jullie kunnen de fles bewaren tot een later moment. Wil je het cadeau nog specialer maken? Kies dan voor een mooi geschenk pakket inclusief twee luxe flutes. Dat is nou echt een cadeau om iets mee te vieren!

 

2.   Wijn is altijd een fijn idee

 

Zijn bubbels niet helemaal jouw stijl? Dan is een goede fles wijn ook altijd een fijn idee. Net als bij de champagne kunnen jullie de wijn gebruiken om te proosten op de nieuwe woning. Weet jij waar de nieuwe bewoners van houden? Kies dan een fles wijn naar hun smaak. Weet je dit niet? Dan kies je gewoon een mooi cadeaupakket. Een luxe fles wijn met bijpassende glazen valt zeker in de smaak. Een mooie fles wijn kan natuurlijk ook bubbels bevatten.

Bekijk eens de luxe mousserende wijnen van Luc Belaire die perfect geschikt zijn als housewarming cadeau: Luc Belaire mousserende wijnen.

 

3.   Meerdere smaken voor extra veel plezier

 

Wil jij niet maar één smaak geven? Geef dan een drank proeverij cadeau! In zo’n veelzijdig pakket zitten meerdere smaken van een type drank. Een echte whiskey liefhebber wordt bijvoorbeeld zeker blij van een paar mooie flesjes whiskey. Maar er zijn ook tasting boxen van bijvoorbeeld bier, gin en rum. Een drank proeverij is ook leuk als je iemand kennis wil laten maken met een nieuw soort drank. En de kleine flesjes zien er bovendien erg leuk uit.

 

4.   Zonder alcohol, maar net zo lekker!

 

Wil je geen alcohol cadeau doen? Geef dan bijvoorbeeld een heerlijk alcoholvrij cocktail pakket. Met zo’n pakket bouw je een gezellig feestje, maar dan zonder dat er een druppel alcohol aan te pas komt. De flesjes zien er mooi uit en door de verschillende smaken zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Ook een andere fles alcoholvrije drank is natuurlijk een mogelijkheid.

 

5.   Likeur in een originele verpakking

 

Het oog wil ook wat. Daarom is een likeur in een originele verpakking zeker een geweldig cadeau. Wat dacht je van een fles in de vorm van en ananas? Dat valt zeker op. En als het drankje op is, staat de unieke fles zeker nog leuk ergens in het nieuwe huis.

 

Hulp nodig bij het kiezen?

 

Ben jij er nog niet helemaal uit wat nou het perfecte drank cadeau is voor een housewarming? Of heb je andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee, zodat jij niet met lege handen naar de housewarming hoeft te gaan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »