drankcadeau blog

Mini whisky’s om cadeau te geven: 4 ideeën

  • Geplaatst op
Mini whisky’s om cadeau te geven: 4 ideeën

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciaal persoon? Wat dacht je van mini whisky’s. Wij van drankcadeau hebben een divers aanbod aan verschillende whisky’s om als cadeau te geven. Daaronder vallen ook de mini whisky’s. Ter inspiratie hebben er 4 van voor je op een rij gezet. Wie ga jij verassen met een van deze leuke en originele whisky’s?

Champagne geschenk voor de kerst

  • Geplaatst op
Champagne geschenk voor de kerst

Hoewel er veel is beperkt, niemand neemt kerst van ons af. We moeten er met zijn allen het best van proberen te maken, dus laten we ons focussen op het positieve. Wat dacht je van het bedenken van cadeautjes voor de kerst. Hiervoor is een champagne geschenk een ideale keuze om je waardering aan iemand te laten zien. Ter inspiratie geven we je een aantal mooie champagne geschenken om te geven voor kerst.

Cadeau voor wijnliefhebber? Drankcadeau helpt je!

  • Geplaatst op
Cadeau voor wijnliefhebber? Drankcadeau helpt je!

Ken jij een echte wijnliefhebber? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij, van Drankcadeau zijn er om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Cadeau voor wijnliefhebber? Ter inspiratie hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet waar je uit kan kiezen. Wie ga jij verrassen met een lekker wijn cadeau?

3x Bier cadeau pakket

  • Geplaatst op
3x Bier cadeau pakket

Iets te vieren? Hoewel we voorlopig geen feesten meer mogen houden, hebben we altijd nog de optie om een cadeau te geven. Want eerlijk is eerlijk, een cadeau vinden wij allemaal stiekem wel leuk om te krijgen. Dan is het alleen nog de vraag: wat ga je geven? Voor de echte bierliefhebbers is een bierpakket vanzelfsprekend. Ter inspiratie hebben we 3 originele bier cadeau pakket ideeën op een rij gezet om je te helpen bij het maken van een keuze.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »