Champagne geschenk voor de kerst

  • Geplaatst op
Champagne geschenk voor de kerst

Hoewel er veel is beperkt, niemand neemt kerst van ons af. We moeten er met zijn allen het best van proberen te maken, dus laten we ons focussen op het positieve. Wat dacht je van het bedenken van cadeautjes voor de kerst. Hiervoor is een champagne geschenk een ideale keuze om je waardering aan iemand te laten zien. Ter inspiratie geven we je een aantal mooie champagne geschenken om te geven voor kerst.

Moët champagne cadeau

Een van de bekendste champagne is toch wel de Moët. Daarom hebben we deze champagne verpakt in verschillende gift boxen om uit te kiezen. Daarnaast heb je bij ons altijd de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen om het champagne geschenk nog persoonlijker te maken. Wat dacht je van de Moët & Chandon Rosé End of Year giftbox. Ideaal om voor de kerst te geven, een echte limited editie en verpakt in een elegante gift box. Niet zo weg van rosé, dan hebben we de Moët & Chandon Brut.

 

Champagne in houten kist

Naast de champagne in papieren gift boxen, hebben we ook champagne in houten kisten. Je hebt hierbij de combinatie van alleen champagne en champagne met glazen. Het geheel wordt in een mooie houten kist gepresenteerd met hout wol. Door het hout wol blijft het glas beschermd. Naast de bescherming ziet het geheel er ook erg mooi uit. Ben je benieuwd naar hoe het eruit komt te zien? Bekijk hier de Moët & Chandon Ice Rosé Gift + 2 Ice glazen of de Moët & Chandon Proeverij set waar 3 lekkere champagnes in zitten.

 

Aanbevolen champagne cadeau

Weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Geen zorgen, op onze pagina van aanbevolen producten zie je precies welke populair zijn. Zo ook de aanbevolen champagne zie je terug en zullen we hier in het kort voor je toelichten om je te helpen bij het maken van een keuze. Wat dacht je van de Moët & Chandon Grand Vintage 2012, verpakt in een luxe box. Of wellicht kies je wel voor de Pommery Brut Royal, ook een zeer goede keuze. Als je deze voor 16:00 besteld, wordt hij vandaag nog naar je toe verzonden. En de regel is: gratis verzending bij besteding vanaf 149 euro.

 

Overige champagne cadeau mogelijkheden

Nu je een aantal champagne geschenken hebt bekeken die ideaal voor de kerst zijn te geven, hopen we dat het is gelukt met het maken van een keuze. Mocht je geïnteresseerd zijn in ons gehele assortiment aan champagne? Ga naar de pagina champagne cadeau om alle mogelijkheden te bekijken. Tot snel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »