Cadeau voor wijnliefhebber? Drankcadeau helpt je!

  • Geplaatst op
Cadeau voor wijnliefhebber? Drankcadeau helpt je!

Ken jij een echte wijnliefhebber? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij, van Drankcadeau zijn er om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Cadeau voor wijnliefhebber? Ter inspiratie hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet waar je uit kan kiezen. Wie ga jij verrassen met een lekker wijn cadeau?

Wijn kado

Een wijn kado doen is de ideale keuze voor een echte wijnliefhebber. Maar ja, wijn heb je ook in zoveel soorten en maten. Maar hoe weet je welke wijn je moet kiezen? En hoe geef je een wijn kado dat echt opvalt en zich onderscheidt van de alledaagse wijn die je kado kan geven? Hiervoor hebben we speciaal dranken in speciale en unieke verpakkingen en/of boxen om als cadeau te geven.

 

Wijncadeau personaliseren

Bij ons heb je de mogelijkheid om de wijncadeaus die in een houten kistje te verkrijgen zijn, te personaliseren. Je kan het houten kistje namelijk bedrukken met een leuke tekst of foto. Op deze manier zijn deze wijncadeaus geschikt voor elke gelegenheid. Daarnaast heb je bij elk drankcadeau ook de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Vervolgens laat je je wijn cadeau bezorgen.

 

Wijnpakket cadeau voor 2

Ben je zelf ook een wijnliefhebber? Wij bieden namelijk ook wijnpakket cadeaus aan om samen te delen. In het wijnpakket cadeau zal een fles wijn aanwezig zijn inclusief 2 glazen. Ideaal om met zijn tweeën van te genieten. Bij interesse bekijk je hier de Regnard Bougogne en de Bottega Glamour Prosecco die speciaal als wijngeschenk wordt aangeboden voor 2 personen. Wellicht voor een leuk avondje met je beste vriend(in) of je geliefde.

 

Tip: Bottega Gold in Giftbox

Cadeau voor wijnliefhebber? De Bottega staat bekend als een van de lekkerste mousserende wijn. De smaak van deze wijn bevat tonen van peer en appel. Daarnaast staat het merk ook bekend als een milieuvriendelijk bedrijf. Alle energie wordt namelijk uit zichzelf opgewekt want de focus ligt op duurzame landbouw. De Bottega Gold wordt van strengs geselecteerde druiven gemaakt. Daarnaast komt deze wijn in een mooie giftbox waarvan zowel de box als de fles geheel goud van kleur is. De regel geldt: voor 16:00 besteld, vandaag verzonden. Wil je het wijn cadeau persoonlijk maken? Voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe aan de bestelling. Bij interesse bekijk je hier de Bottega Gold in Giftbox.

bottega gold giftbox

 

Zoek je nog een drankcadeau, maar hoeft dit niet perse wijn te zijn? Neem een bezoekjes aan onze website van drankcadeau om ons gehele assortiment te bekijken aan drank wat we aanbieden om als cadeau te geven. Bier, Gin, Champagne, Rum, Whisky of Vodka? We hebben het allemaal!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »