Dit zijn de leukste bierpakketten om te geven tijdens de kerst!

  • Geplaatst op
Dit zijn de leukste bierpakketten om te geven tijdens de kerst!

De kerstdagen beginnen weer dichterbij te komen, wat inhoudt dat je op zoek mag gaan naar cadeaus voor de mensen om je heen. Misschien heb je al een aantal leuke cadeaus in gedachten, maar ben je een beetje overdonderd door het brede aanbod. Om jou te helpen, hebben wij binnen ons assortiment de leukste kerst bierpakketten voor jou samengesteld! Met een mooi bierpakket zit je altijd goed voor de bierliefhebbers uit jouw familie of vriendengroep.

Brasserie du mont blanc Bierbox Blond, Wit & Amber

Brasserie du Mont Blanc

Voor de liefhebber is het bierpakket van de Brasserie du Mont Blanc een uitstekende keuze! Deze drie speciaal biertjes van de Zwitserse brouwerij hebben een heerlijke verfrissende smaak. In dit pakket zitten de La Blanche, La Blonde en La Rousse biertjes. De La Blanche is een fris witbier, de La Blonde een lekker blond biertje, en de La Rousse een heerlijk biert met een prachtige amber kleur. Dat is weer eens wat anders dan Belgisch bier!

Brugge Tripel 4x 330ml met glas in giftpack

Brugge Tripel in giftpack

Op zoek naar iets sterkers en krachtigers? Dan is dit pakket van Brugs stadsbier een hele goede keuze! In dit pakket zitten vier overheerlijke Tripel biertjes. De Brugge Tripel staat bekend om haar mooie goudblonde kleur en een stevige, rotsachtige schuimkraag. Al met al zorgt dit voor een lekker krachtige en bitterzoete smaak. Het toffe aan dit pakket is dat je er naast vier biertjes ook nog eens een glas bij krijgt!

De Molen Giftpack 4x 330ml

De Molen Giftpack

Uiteraard zit je altijd goed met bier uit oud en vertrouwd Nederland. De Molen Giftpack heeft vier overheerlijke biertjes met elk haar eigen smaak. In dit pakket zitten de zogenaamde Water & Vuur, Hamer & Sikkel, Op & Top en Vuur & Vlam. Zo pak je de heerlijke smaken van de Londense Porter, de New England IPA, de reguliere Pale Ale en de Indian Pale Ale mee, allemaal in één voordelig pakket! Dit bierpakket is perfect voor een beginnend bierproever.

Speciaal Bier Cadeaupakket Craft Beer

Speciaal Bier Cadeaupakket - Craft Beer

Dit uitgebreide pakket met Craft Beers is een ideale keuze voor de avontuurlijke speciaalbier liefhebber! In dit diverse pakket zitten zes verschillende speciaal biertjes die je bijna nergens tegenkomt! Dit is een erg leuk pakket voor iemand die al bekender is met bier en graag nieuwe dingen uitprobeert. Als je zelf een proeverij wilt houden, is dit pakket ook een uitstekende keuze!

 

Nog geen goede keuze kunnen maken? Of ben je op zoek naar een ander drank cadeau? Kijk gerust nog even verder op de website. Alles wat voor 16:00 wordt besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden. Het team van Drankcadeau wenst je nog prettige kerstdagen toe!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »