Frapin 1270 1e Cru De Cognac 70CL

40,95
Frapin 1270 is de instapcognac van het merk en is geplukt, gedistilleerd op de lees en gerijpt op het domein. Lees meer
  • 100+ soorten drank cadeaus
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Frapin
Levertijd:
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Frapin 1270 1e Cru De Cognac 70CL

Frapin 1270 is de instapcognac van het merk en is geplukt, gedistilleerd op de lees en gerijpt op het domein. De naam verwijst naar het moment waarop de familie Frapin arriveerde in de omgeving van Segonzac in 1270. Deze cognac heeft rijke aroma's en kan dienen als digestief of aperitief, met name voor mixologie. Hij heeft een mooie, strogele kleur vanwege zijn passage in nieuwe Limousin-eikenvaten en heeft aroma's van druifbloem en linde met een goudgele vanilletoets. In de mond heeft hij een mooie rondheid, rijkdom en evenwicht en een lengte in de mond dankzij de speciaal gedistilleerde lees met licht vanille- of geroosterd broodaroma's. Volgens Patrice Piveteau, Cellar Master, is Frapin 1270 "onlosmakelijk verbonden met het assortiment van Frapin door zijn rijke aroma's, ideaal voor mixologie."

 

Cognac Cadeau online bestellen

Het online kopen van cognac is zowel snel als eenvoudig. Bovendien is het nog gemakkelijker dat als je voor 16:00 bestelt, je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Het assortiment is ook ruim, dus je hebt genoeg keuze om je favoriete cognac te vinden. Het online kopen van cognac is dus een geweldige manier om je voorraad aan te vullen zonder dat je de deur uit hoeft. Proost op de gemakken van het online shoppen! Ben je geïnteresseerd in het gehele assortiment? Bekijk het hier: Cognac Cadeau.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »