Hennessy VS 70cl GB Holidays 2022

44,99
Hennessy Very Special is de meest verkochte cognac ter wereld en een benchmark in de 'art of blending'. Lees meer
  • 100+ soorten drank cadeaus
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Hennessy
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Informatie

Hennessy Very Special

Hennessy Very Special is de meest verkochte cognac ter wereld en een benchmark in de 'art of blending'. De eaux-de-vie rijpen overwegend in nieuwe eikenhouten vaten, dit geeft de cognac intense, levendige smaken, een mooie structuur en een rond mondgevoel, met behoud van frisheid en fruitige aroma's. Hennessy Very Special is een historisch icoon, maar vindt zijn relevantie in elk tijdperk. De dynamische persoonlijkheid van de cognac wordt mede uitgedrukt door middel van unieke partnerschappen met artiesten en jaarlijkse limited editions. Hennessy VS is een toegankelijke cognac, de blend wordt geprezen om zijn veelzijdigheid. Geniet van de harmonieuze kracht van Hennessy VS puur, met ijs, in een simpele mixdrink of met een twist op de klassieke cocktails.

 

Hennessy

De Hennessy VS 70cl GB Holidays 2022 is het perfecte geschenk van het merk Hennessy. Hennessy heeft inmiddels een ruim scala aan cognac geproduceerd. Ben je benieuwd wat Hennessy nog meer in petto heeft? Bekijk het hier: Hennessy.

 

Let op! Dit product is pas leverbaar vanaf medio november 2022.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »