Hennessy V.S.O.P Holidays 2022

70,99
Hennessy V.S.O.P is een uitgebalanceerde cognac waarmee de Master Blender de erfenis van ruim twee eeuwen van de originele "very superior old pale" continueert. Lees meer
  • 100+ soorten drank cadeaus
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Hennessy
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Informatie

Hennessy V.S.O.P

Hennessy V.S.O.P is een uitgebalanceerde cognac waarmee de Master Blender de erfenis van ruim twee eeuwen van de originele "very superior old pale" continueert. Hennessy ontwikkelde de VSOP in 1817 speciaal voor de Prince of Wales, de latere Britse koning George IV. Deze unieke blend belichaamt de emotie die wordt gewekt door het plezier ervan te proeven en onthult voortdurend nieuwe facetten van zijn persoonlijkheid. De cognac is een complete en harmonieuze blend; de definitieve expressie van een perfect evenwicht. Gecreëerd met eaux-de-vie geselecteerd om hun krachtige, maar soepele structuur, finesse en complexe nuance. 

 

Hennessy

De Hennessy V.S.O.P Holidays 2022 is het perfecte geschenk van het merk Hennessy. Hennessy heeft inmiddels een ruim scala aan cognac geproduceerd. Ben je benieuwd wat Hennessy nog meer in petto heeft? Bekijk het hier: Hennessy.

 

Let op! Dit product is pas leverbaar vanaf medio november 2022.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »