Vraag eenvoudig een zakelijke offerte aan

drankcadeau zakelijk
Wilt u graag zakelijke drankcadeaus versturen? Dan wij helpen wij u graag verder! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk en en dan maken wij z.s.m. een passende offerte voor u op.
[email protected]
 
 

Toffe drankcadeaus voor uw zakelijke relaties

Bij ons kunt u de tofste drankcadeaus vinden met diverse soorten drank. Denk dan aan:

De drankcadeaus zijn verkrijgbaar in verschillende variaties en prijsklasse. Zo is er dus altijd een drankcadeau beschikbaar die in uw budget en bij de gelegenheid past van het geschenk! 

Drankcadeaus in houten kistjes met bedrukking

Wij hebben ook diverse houten kistjes in het assortiment die u kunt laat bedrukken met bijvoorbeeld een logo of een slogan. Ook kunnen wij deze in grote oplage leveren mocht dat gewenst zijn. Wilt u een kistje laten bedrukken? Dan is dat heel eenvoudig geregeld! U vult ons contactformulier in met de gewenste drankcadeaus. Wij maken een mooie offerte voor u op en vervolgens levert u ons de opdruk aan per mail! Zo kunnen wij snel voor u aan de slag. De gemiddeld levertijd van het bestellen tot het leveren van de bedrukte houten kistjes bedraagt 5 tot 7 werkdagen. 

Bezorg uw drankcadeaus bij verschillende adressen

Het is bij ons mogelijk om drankcadeaus te versturen naar verschillende adressen. Wij gaan zorgvuldig met de bestelling om en zorgen dat al uw cadeaus op de juiste dag bij de ontvanger terecht komt. Heeft u een groot adressenbestand? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij zijn het gewend om complexe en grote offertes te verwerken van meerdere grote bedrijven. Mocht u nog speciale wensen hebben wat betreft het drankcadeau, kunt u dat ons altijd laten weten. Dan kunnen we samen kijken naar geschikte opties. 

Gepersonaliseerde kaartjes bij uw zakelijke drankcadeaus

Het is tevens mogelijk om bij elk drankcadeau een persoonlijk kaartje toe te voegen. Dit zijn handgeschreven kaartjes. Bij erg grote orders drukken wij deze kaartjes zelf op. Daarbij is het mogelijk om uw eigen logo in het kaartje te verwerken. Daarbij versturen wij deze drankcadeaus zonder pakbonnen en reclame. 

Vragen over een zakelijke bestelling?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »