Whisky geschenk? 5 Leuke ideeën voor je op een rij

  • Geplaatst op
Whisky geschenk? 5 Leuke ideeën voor je op een rij

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over wat je wil geven. Wat dacht je van een whisky geschenk. Wij van Drankcadeau hebben een breed assortiment aan whisky om als cadeau te geven, daarnaast zijn ze verpakt in een leuke giftbox. Ter inspiratie hebben we 5 leuke ideeën voor je op een rij gezet. Whisky geschenk? Lees ze hieronder!

1. Glenmorangie The Original

Voor de echte whisky liefhebber is de Glenmorangie een ideale keuze. Deze single malt kenmerkt zich aan de geel-goudachtige kleur en heeft sterke smaken van citrusvruchten, honing en mout. Deze whisky is voor een periode van 10 jaar gerijpt in Amerikaanse bourbonvaten. De fles heeft een inhoud van 35 centiliter en de verpakking heeft een zelfde soort kleur als de drank. Wie ga jij dit jaar verassen met deze lekkere whisky? Bij interesse bestel je hier de Glenmorangie The Original.

Glenmorangie The Original

2. Cosa Nostra Tommy Gun Whisky

Als je op zoek ben naar een unieke verpakking waarin de whisky zit, dan is de Cosa Nostra Tommy Gun Whisky een goede keuze. Het zit al in de naam, de fles waarin de whisky zit is in de vorm van een Tommy Gun. De whisky die erin zit betreft een Schotse blended whisky. Het geweer wordt geleverd in een zwart blik als giftbox. Je zal hier gegarandeerd indruk mee maken. De fles heeft een inhoud van 70 centiliter. Bij interesse bestel je hier de Cosa Nostra Tommy Gun Whisky.

Cosa Nostra Tommy Gun Whisky

3. Sadlers Peaky Blinders Irish Whisky

Is er iemand die je kent een echte Peaky Blinders fan? Dan is de Sadles Peaky Blinders de perfecte keuze. Dit whisky geschenk heeft namelijk een gave verpakking waar je de Peaky Blinders in herkent. Op de fles wordt Arthur afgebeeld, een van de hoofdrolspelers van de serie. Daarnaast wordt er bij de fles ook enen heupflesje geleverd. Conclusie, een ideaal cadeau om ook als decoratie te houden door de leuke afbeelding op de fles. De inhoud is 70 centiliter. Bij interesse bestel je hier de Sadlers Peaky Blinders Irish Whisky.

Sadlers Peaky Blinders Irish Whisky

4. The Glenlivet 12 Years Double Oak

Het merk Glenlivet is een van de bekendste Malt ter wereld. Wanneer je iemand en whisky geschenk wil geven, is dit merk vrijwel altijd goed. Een echte Schotse single malt bij ons te verkrijgen met daarbij twee Glenlivet glazen waarin de whisky geschonken kan worden. Deze whisky kenmerkt zich door fruitachtige smaak van grapefruit en citroen. Bij interesse bestel je hier de The Glenlivet 12 Years Double Oak.

The Glenlivet 12 Years Double Oak

5. Glendfiddich 18 years

De laatste whisky die we voor nu benoemen is de Glendfiddich 18 years. Deze whisky is een single malt van hoge kwaliteit. De fles heeft een inhoud van 70 centiliter en is te herkennen aan het gewei van een hert dat zowel op de fles als op de giftbox staat afgebeeld. Bij interesse bestel je hier de Glendfiddich 18 years.

Glendfiddech 18 years

Maak het nog persoonlijker en voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe aan je bestelling. Dit is trouwens bij al onze drankcadeaus mogelijk. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment aan drank geschenken, bezoek onze website van Drankcadeau en als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Ben je toch op zoek naar een ander whisky geschenk of wil je het hele assortiment bekijken? Klik dan hier: Whisky geschenken.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »