Rum als cadeau? Hieronder bekijk je onze mogelijkheden

  • Geplaatst op
Rum als cadeau? Hieronder bekijk je onze mogelijkheden

Als je op zoek bent naar een drankcadeau ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten drank aan om als geschenk te geven. Neem bijvoorbeeld een van onze Rum cadeaupakketten. Ter inspiratie hebben we alvast een aantal Rum voor je op een rij gezet.

 

Plantation XO 20th Anniversary Gift pack

Deze heerlijke Rum herkent zich aan zijn zoete smaak van vanille, banaan, chocolade, mango en kokosnoot. De Plantation XO heeft jarenlang in bourban vaten gerijpt. Dit is gedaan op het Barbado eiland waarna de Rum vervolgens naar Frankrijk in het zuidwesten is verscheept. In deze gift pack vind je een fles heerlijke Rum van 70 CL en twee glazen om de drank in te schenken. Ideaal om te geven aan een echte Rum liefhebber, wellicht een leuk cadeau voor vaderdag. Bij interesse bestel je hier de Plantation XO 20th Anniversary Gift pack.

Plantation XO 20th Anniversary Gift pack

El Dorado 12 Year giftbox

Deze premium Rum is een echte prijswinner, de El Dorado 12 heeft prijzen gewonnen waaronder de international gold medal. Deze prijs staat voor de beste Caribische Rum. Deze Rum heeft voor minimaal 12 jaar lang gerijpt. De drank heeft tonen van kaneel en Citrus, waardoor de smaak zoet en zacht is. In deze giftbox vind je een elegante fles van 70 CL. Bij interesse bestel je hier de El Dorado 12 Year giftbox.

El Dorado 12 Year giftbox

Ron Aguere Ron Caramelo

Deze Spaanse Rum heeft een intense karamelsmaak en is geproduceerd op een van de Canarische eilanden. Zoals je op onderstaande foto ziet, heeft de verpakking een levendig ontwerp. In de Gift pack zit een mooie fles Rum met 2 shotglaasjes om de drank in te schenken. Daarnaast heb je voor al onze drankcadeau producten de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen. Bij interesse bestel je hier de Ron Aguere Ron Caramelo.

Ron Aguere Ron Caramelo

Angostura 1919 Giftbox

De Angostura is een heerlijke Rum uit 1919 met tonen van geroosterde noten, vanille en donkere specerijen. De Rum is voor minimaal 8 jaar lang gerijpt en voor meerdere keren bekroond voor zijn zoete en zachte smaak. De Rum was in eerste instantie ontdekt in het jaar 1932 na een brand. In die tijd waren er tientallen vaten met Rum gevonden die nog midden in het rijpingsproces zaten en dat zou sinds 1919 al zijn. Vandaar de naam de Rum. In deze giftbox vind je een fles van 70 CL. Bij interesse bestel je hier de Angostura 1919 Giftbox.

Angostura 1919 Giftbox

Nu je inspiratie hebt op kunnen doen, heb je wellicht een keuze kunnen maken. Mocht je geïnteresseerd zijn in ons gehele assortiment aan Rum of onze andere drankcadeau producten, bezoek onze website van Drankcadeau. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »