Mini whisky’s om cadeau te geven: 4 ideeën

  • Geplaatst op
Mini whisky’s om cadeau te geven: 4 ideeën

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciaal persoon? Wat dacht je van mini whisky’s. Wij van drankcadeau hebben een divers aanbod aan verschillende whisky’s om als cadeau te geven. Daaronder vallen ook de mini whisky’s. Ter inspiratie hebben er 4 van voor je op een rij gezet. Wie ga jij verassen met een van deze leuke en originele whisky’s?

1. World Favourite Whiskies

Hoe leuk is het om een box te hebben met vier van de beste whisky’s ter wereld. In dit leuke vierkante whisky geschenkset vind je de Four Roses, Chivas Regal 12 Years, The Glenviet en Jameson. Dit zijn in totaal 4 flesjes van 5 centiliter. Een origineel cadeau om iemand uit vier verschillende whisky’s te kiezen, daarvan uit kan worden beslist welke het lekkerst was. Naast het proeven, dienen de flesjes ook als een leuke decoratie. Bij interesse bekijk je hier de World Favourite Whiskies.

world of whisky

 

2. Jack Daniel’s Family of Fine Spirits

Speciaal voor degene die Jack Daniels wil leren drinken, is dit de ideale keuze. In dit whisky geschenk vind je in totaal 5 flesjes met ieder een inhoud van 5 centiliter. De vijf verschillende soorten Jack Daniel’s zijn: Gentleman jack, Tenessee honey, Original sour mash, Tennessee Fire en Single Barrel. Ook deze flesjes zijn leuk om te bewaren om als decoratie te gebruiken. Wie ga jij verassen met deze mini whisky’s? De levertijd geldt tussen de 1 en 3 werkdagen. Bij interesse bekijk je hier de Jack Daniel’s Family of Fine Spirits.

jack daniels set

 

3. Classic Malt Strong set

Hoewel deze whisky’s iets groter zijn, vallen ze nog wel onder de categorie mini whisky’s. In dit whisky geschenk vind je een set uit de serie van de Classic Malt. In totaal zitten er drie flesjes in met ieder een inhoud van 20 centiliter. Je hebt de Cragganmore 12 Years Single Malt, Lagavulin 16 Years Single Malt en de Talisker 10 Years Single Malt. Ideaal om te geven aan iemand die verschillende soorten whisky wil uitproberen. Bij interesse bekijk je hier de Classic Malt Strong set.

classic malt strong set

 

4. The Glenlivet Spectra

Ook deze whisky flesjes hebben een inhoud van 20 centiliter. Hoewel de drie flesjes alle drie op elkaar lijken, zijn het wel 3 verschillende soorten whisky’s. Dit betekent ook verschillende smaken. Zo heb je de Glenlivet Spectra 01, Glenlivet Spectra 02 e de GLenlivet Spectra 03. Wist je dat de Spectra serie een limited editie van de whisky’s is? Ze worden ook wel de drie geheimzinnige single malt genoemd. Bij interesse bekijk je hier The Glenlivet Spectra.

glenlivet spectra

 

Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment aan whisky’s. Bezoek dan onze whisky cadeau pagina. Naast whisky hebben we ook andere soorten drank om als cadeau te geven. Neem gerust een kijkje op onze website van Drankcadeau en zie het voor je zelf!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »