Met deze 5 tips krijg je inspiratie voor cadeaus die je kunt geven tijdens de feestdagen!

  • Geplaatst op
Met deze 5 tips krijg je inspiratie voor cadeaus die je kunt geven tijdens de feestdagen!

Als we in de laatste maanden van het jaar zitten, dan zijn de feestdagen natuurlijk niet meer ver weg. Een veel gestelde vraag bij mensen is dan natuurlijk: Wat is een leuk cadeau voor de mensen om mij heen? Door onze vijf tips te lezen krijg je genoeg inspiratie voor een leuk cadeau voor de feestdagen!

1.     Zorg voor iets waar ze warm van worden!

Eigenlijk is dit een best logische tip, want we zitten nu eenmaal in de koudere maanden van het jaar. Als je jouw familie of vrienden bijvoorbeeld een lekkere fles met Jack Daniel’s geeft, ben je er van gegarandeerd dat ze niet in de kou hoeven te zitten! Whisky is immers een perfect middel op jezelf warm te houden op koudere dagen. Maar, drink met mate(n)!

 

2.     Gedeelde vreugde is dubbele vreugde

De feestdagen staan in het kader van samenzijn en mooie momenten met elkaar delen. Het is dan ook leuk als je een cadeau schenkt dat zij weer met anderen kunnen delen! Een voorbeeld van zo’n cadeau is bijvoorbeeld een kleine proeverij van een bepaalde drank, of een leuk pakket om rum-chocolademelk mee maken.

 

3.     Zorg voor een extra persoonlijk element

Het is altijd leuk als je een cadeautje geeft waarin extra aandacht wordt geschonken aan degene aan wie je het cadeau geeft. Zo is een simpele, maar hele effectieve optie een persoonlijk geschreven kaartje dat bij het cadeau zit. Zo heb je bij alle geschenken van Drankcadeau de optie om een handgeschreven kaart toe te voegen met een bericht naar keuze. Laat in een leuk berichtje weten wat diegene voor jou betekent!

 

4.     Nog een stapje verder? Zet een naam op de verpakking!

Een handgeschreven kaartje met een leuk bericht valt altijd in de smaak. Wil je nog een stapje verder zetten? Dan kan je met de Moët & Chandon Specially Yours Edition de naam van de ontvanger op de verpakking zetten! Zo zorg je er niet alleen voor dat ze een lekkere champagne in huis hebben, maar ook een leuke verpakking die sierlijk in huis geplaatst kan worden!

 

5.     Weet je het niet zeker? Speel het veilig!

Deze had je waarschijnlijk zelf ook wel kunnen verzinnen. Wie koopt er iets voor een ander waarvan je weet dat ze het niet lekker vinden? Zo is een wijn cadeau een veilige optie voor iedereen die van wijn houdt. Whisky voor de whiskyliefhebber, prosecco voor iedereen die van mousserende wijn houdt, en zo voort. De meest voor de hand liggende cadeaus zijn vaak de beste!

 

Meer cadeau inspiratie voor de feestdagen nodig?

Ben je al wat wijzer geworden voor de feestdagen? Of twijfel je nog steeds wat voor cadeau je moet kopen? Neem gerust een kijkje in het assortiment van Drankcadeau. Voor alle producten geldt: voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden! Het team van Drankcadeau wenst je alvast prettige feestdagen!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »