Fles drank cadeau? Bekijk onze mogelijkheden

  • Geplaatst op
Fles drank cadeau? Bekijk onze mogelijkheden

Is er binnenkort iemand jarig, een speciale gelegenheid of wil je gewoon iemand verrassen omdat het kan? Wat dacht je van een lekkere fles drank cadeau? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste drank cadeaus met keuze uit wijn, bier, gin, wodka, champagne, rum en whisky. Elk verpakt in een mooie geschenkdoos, houten kist of bedrukt. Ter inspiratie hebben we alvast een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet. Bekijk ze hieronder.

Glenmorangie the original

Voor de echte whisky liefhebber is de Glenmorangie het ideale drankcadeau om te geven. Een Schotse Single Malt die minimaal 10 jaar heeft gerijpt om zo op kwaliteit te komen. De smaken die je mag verwachten zijn tonen van citrusvruchten, honing en mout. Een lekkere fles drank cadeau van 35 CL. Door combinatie van first en second bourbonvaten van witte eiken uit Amerika, is zo de perfecte balans gecreëerd van complexiteit en zoetheid. Bij interesse ga je hier naar de Glenmorangie the original.

glenmorangie 35cl

Moët & Chandon Grand Vintage 2012

Heb je iets speciaals te vieren? Dan is de Moët & Chandon de ideale keuze om dit mee te doen. Deze lekkere fles drank cadeau wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Dit mag je dan ook zeker verwachten van een champagne van Moët & Chandon. De samenstelling van de champagne bestaat uit chardonnay (41%), Meunier (26%) en Pinot Noir (33). Ingrediënten die zijn gebruikt voor het maken van deze champagne zijn onder andere geroosterde amandelen, abrikoos, bosfruit en hazelnoot. De champagne heeft een fijn en zachte smaak. Bij interesse bestel je hier de Moët & Chandon Grand Vintage 2012.

grand vintage 2012

Bierbox Wit en Amber met glas

Wat dacht je van een originele bierbox met 2 flesjes bier en een echt Brasserie du Mont Blanc bierglas. Een ideaal bierpakket cadeau om te geven voor wanneer iemand net 18 is of geslaagd is. In de bierbox vind je een La Blanche en een La Rousse. Ze bevatten ieder een inhoud van 75 CL. Wie ga jij verrassen met dit leuke en lekkere bierbox? Bij interesse ga je hier naar de Bierbox Wit en Amber

bierbox amber

Citadelle Reserve Barrique Aged Gin

Iemand verrassen met een frisse Gin? Wat dacht je van de Citadelle Reserve Barrique Aged Gin, verpakt in een sierlijke geschenkdoos. De Citadelle Gin is bijzonder doordat het geproduceerd wordt met het nieuwe Solera systeem. Dit betekent dat de vaten die worden gebruikt, nooit volledig leeg gehaald worden. Op die manier wordt de Gin wel eens waar gecombineerd met de “oude” Gin, ofwel Gin die ervoor in zat. Dit zorgt voor een complexe smaak. Bij interesse bekijk je hier de Citadelle Reserve Barrique Aged Gin.

citadelle

Fles drank cadeau thuis laten bezorgen

Selecteer een lekkere fles drank cadeau en laat hem thuis bezorgen door ons. Wij raden je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen, dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Deze wordt bij de bestelling meegeleverd.

Voor degene die benieuwd zijn naar ons gehele assortiment, bezoek hier onze webshop van Drankcadeau. Sinds kort kunnen wij ook voor jou een fles wijn bezorgen als cadeau. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »