De 5 leukste champagne Valentijnscadeaus om verliefd op te worden!

  • Geplaatst op
De 5 leukste champagne Valentijnscadeaus om verliefd op te worden!

Valentijn komt er aan, en natuurlijk wil jij je partner verrassen met een leuk Valentijncadeau! Maar wat moet je nu precies kopen? Misschien heeft je vriend of vriendin al alles wat hij/zij wil hebben. Als je driftig online bent gaan zoeken voor inspiratie, dan hebben wij goed nieuws voor je! Het team van Drankcadeau heeft de 5 leukste valentijnscadeaus met champagne voor je klaargezet.

1.     Moët & Chandon Brut Imperial Giftbox

De Moët & Chandon Brut Imperial is altijd een goede keuze, voor zowel hem als haar. Deze chique fles zit in een prachtige giftbox, en de open en toegankelijke karakter van de champagne zorgt ervoor dat hij lekker is voor zowel nieuwkomers als ervaren champagnedrinkers. De fles bevat 37.5CL champagne met een alcoholpercentage van 12%. Geniet samen met je partner van deze heerlijke champagne!

 

2.     Veuve Clicquot Ponsardin Luxe Giftpack

Wat een mond vol woorden! De Veuve Clicquot is een heerlijke champagne die iedereen eigenlijk wel een keer geproefd moet hebben. Een ideaal valentijnsgeschenk! De Veuve Clicquot heeft een heerlijke zachte smaak, en met de 2 glazen (ook wel Flutes genoemd) kan je perfect samen met je vriend of vriendin een glas champagne drinken!

 

3.     Moët & Chandon Rosé Impérial Giftbox

Een heerlijke fruitige champagne voor haar (of voor hem). Zelfs in de koudere maanden haal je de zomer in huis met deze lekkere champagne van Moët & Chandon. Een fruitige en zachte smaak zorgt ervoor dat de champagne over de tong glijdt. Deze champagne valt ideaal te combineren met mediterrane maaltijden. Veel mensen vinden dit het beste cadeau voor Valentijn!

 

4.     Ruinart Blanc de Blancs

Wederom een lekkere frisse en fruitige champagne op de lijst. Door de strenge kwaliteitsnormen van het champagnehuis Ruinart is de champagne tot een topkwaliteit verfijnd. Deze champagne is perfect als aperitief, en dus geschikt voor de culinaire liefhebbers onder ons. Vooral bij visgerechten als sushi is dit een perfect fit. Verras hem of haar met deze levendige champagne van Ruinart!

 

5.     Deutz Amour de Deutz coffret

De laatste champagne op deze lijst een een fles die vooral inhaakt op luxe en een mooie uitstraling. Deze prachtige Deutz Amour heeft naast een unieke smaak ook een unieke uitstraling. Naast de prachtige fles krijg je bij deze giftpack ook nog twee mooie crystaline champagne glazen, waardoor je lekker van deze champagne kan genieten met je partner. Voor champagneliefhebbers is dit een absolute must-have!

 

Ben je op zoek naar een leuk drank cadeau, maar houdt je partner niet zo van champagne? Bekijk dan gerust het assortiment van Drankcadeau! Naast champagne verkopen wij ook bier, wijn, cocktails en andere sterkere dranken. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een leuk handgeschreven kaartje toe te voegen. Alles wat voor 16:00 uur is besteld, is dezelfde dag nog verzonden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »