Black Friday cadeau: scoor deze 5 leukste cadeaus!

  • Geplaatst op
Black Friday cadeau: scoor deze 5 leukste cadeaus!

Eind november is het weer Black Friday! Uiteraard doet Drankcadeau ook mee, en hebben wij voor jou een mooi overzicht samengesteld met daarin leuke producten voor een Black Friday cadeau! Als je van plan bent om voor een goede prijs een leuk drank cadeau te scoren voor je vader, moeder, vriend of vriendin, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder!

Red Army Vodka AK-47 Giftset

1.     Red Army Vodka AK-47 Giftset

Deze vodka cadeau set is het perfecte cadeau voor je vader of voor een vriend. Deze cadeau set bevat een stoere fles met 1 liter Red Army vodka, een glazen granaat gevuld met 0.2 liter kruidenlikeur, en zes shotglazen. Door de bijzondere fles en de prachtige kist die bij deze set zit, heeft deze cadeau set een unieke Russische uitstraling, wat natuurlijk erg passend is voor vodka. Door de shotglazen die in deze kist zitten, kun je deze heerlijke vodka ook prima delen met je vrienden! Is na intens genieten je fles alweer leeg? Door de mooie vormgeving van de fles kan je deze ook prima als decoratie neerzetten. In het kort: deze set is een gegarandeerd succes.

Bottega Rosé Gold in Giftbox

2.     Bottega Prosecco Rosé Gold Box

Als je op zoek bent naar een leuk wijn cadeau voor een moeder, vriendin of iemand anders, dan is deze prachtige Bottega Prosecco in een rosé gouden doos de perfecte optie voor jou!  Deze overheerlijke mousserende wijn heeft een fruitige smaak, waarin vooral aardbeien, grapefruit, limoen en bessen naar boven komen. Een lekker aperitiefje, en een goede optie voor een warme zomerse dag. Bottega wordt bekroond om haar kwalitatieve wijnen en likeuren. Daarnaast is het een heel milieuvriendelijk bedrijf: bijna al haar gebruikte energie is zelf opgewekt!

Glenmorangie Glenmorangie Taster Pack

3.     Glenmorangie Taster Pack

Voor zowel de ervaren whiskyliefhebbers als de beginners is de Glenmorangie Taster Pack een mooi pakket om als cadeau te geven! Deze Taster Pack bevat vier heerlijke whisky’s van Glenmorangie: de fruitige Nectar d’Or, de zoete en ronde Original, de warme en honingachtige Lasanta en de donkere en intense Quinta Ruban. De Taster Pack is een mooie manier om de verschillende smaken van de Schotse Glenmorangie uit te proberen, en heeft voor ieder wat wils!

Mates Chocomates

4.     Mates Chocomates

Nu we de koude seizoenen weer in gaan, zijn de Mates Chocomates de perfecte optie om jezelf en je vrienden en familie op te warmen! Deze heerlijke combinatie van rum en chocolademelk kan je zelf maken door warme melk toe te voegen aan de chocoballen. De ingrediënten die je nodig hebt staan ook in de box zelf! De Mates Chocomates is niet alleen leuk om aan vrienden of familie te geven, maar ook een leuke kleinigheid voor een relatiegeschenk.

Jack Daniel's Gift Set

5.     Jack Daniel’s Gift Set

Het laatste pakket op deze lijst is er één die altijd goed is. De Jack Daniel’s Gift Set is een perfect cadeau voor iedereen die van sterkere drank houdt. Deze mooie set bevat drie whisky’s: de Gentleman Jack, de Original Sour Mash en de Single Barrel. De Gentleman Jack is een zachte, rokerige whiskey met een alcoholpercentage van 40%. Deze is heel makkelijk weg te drinken! De Original Sour Mash is de originele en iconische Jack Daniel’s waar iedereen bekend mee is. Deze smaak herken je direct. De Single Barrel is, in tegenstelling tot normale Jack Daniel’s, geen blend. Zoals de naam al zegt, komt de alcohol uit één vat. Deze whisky heeft een alcoholpercentage van 45%.

Zoals je ziet hebben voor ieder wat wils als je een mooi Black Friday cadeau zoekt. Wijn, bier, whisky en een uitgebreid aanbod aan andere dranken vind je allemaal op Drankcadeau.nl. Staan er dranken tussen die je wel bevallen? Bestel deze online voor 16:00 uur en dan sturen wij deze dezelfde dag nog op!

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »