Dit zijn de 5 allerleukste kerstcadeaus voor mannen!

  • Geplaatst op
Dit zijn de 5 allerleukste kerstcadeaus voor mannen!

Nu het einde van het jaar weer dichterbij begint te komen, gaan we op zoek naar leuke cadeaus om te geven aan de mensen om ons heen. Maar wat is nu toch een leuk kerstcadeau voor die man, broer of vriend? In dit artikel hebben wij de perfecte tips en inspiratie voor jou op een rij gezet!

Crystal head Vodka in Gift Box 70CL
Crystal Head Vodka in Gift Box

Op zoek naar een uniek cadeau voor de vodka liefhebber? Dan is de Crystal Head Vodka in Gift Box het perfecte cadeau om te geven! Deze lekkere vodka heeft één van de meeste unieke verpakkingen die je ooit voor een fles drank hebt gezien: een kristallen doodshoofd. De vodka in deze fles is meerdere malen gedistilleerd, dus hij heeft een heerlijke pure smaak. De Crystal Head Vodka heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar unieke en uitmuntende smaak.

Deutz Blanc De Blancs Brut

Deutz Blanc de Blancs Brut

De Deutz Blanc de Blancs Brut is een heerlijk zachte chardonnay champagne, door veel mensen gekozen als geschenk voor een familielid of een kennis. Deze bijzondere champagne is gemaakt van slechts één soort druif, namelijk de chardonnay, wat zorgt voor een heldere kleur en een mooie bronzen glans. Door een gebalanceerde smaak en een lange afdronk is deze champagne een geweldig cadeau!

 Classic Malt Coastal Giftpack- 3x20cl

Classic Malt Coastal Giftpack

Voor zowel de beginnende whiskyproever als de ervaren whisykenner is de Classic Malt Coastal Giftpack het perfecte cadeau! Deze giftpack bestaat uit drie flesjes van 20CL kustelijk Malt whisky. Zo is de Clynelish 14 Years een perfecte whisky om mee te starten, en is de Talisker 10 Years een wereldwijd erkende whisky van excellente kwaliteit. Kortom, een perfect whisky cadeau!

La Trappe Proeverij 4 soorten

La Trappe Proeverij

Met de La Trappe Proeverij kan het nooit fout gaan! Dit leuke pakketje van La Trappe biertjes biedt al de bekendste (en lekkerste) trappistebiertjes die Nederland te bieden heeft. Zo zitten de La Trappe Blond, Dubbel, Trippel en Quadrupel allemaal in dit pakket. Voor de bierliefhebber is dit bier cadeau een must-have!

Bottega Prosecco Gold Black Box

Bottega Prosecco Gold Black Box

Uiteraard hebben wij ook wat voor de wijnliefhebbers in huis. Zo is de Bottega Prosecco Gold een fantastisch cadeau om te geven! Zo is dit niet alleen een overheerlijke mousserende wijn, maar heeft de fles ook nog eens een prachtige gouden vormgeving. Daarnaast krijg je met deze luxueuze gift box ook twee glazen, waardoor je samen van deze heerlijke prosecco kan genieten!

 

Heb je al een idee wat voor cadeau je gaat geven aan jouw man, broer of vriend? Of ben je nog op zoek naar nét iets anders? Bekijk gerust onze pagina met alle drankgeschenken. Alles wat je voor 16:00 uur bestelt, wordt dezelfde dag nog verzonden. Het team van Drankcadeau wenst je alvast prettige kerstdagen tegemoet!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »