5 Unieke drank relatiegeschenken om te geven

  • Geplaatst op
5 Unieke drank relatiegeschenken om te geven

Heb je elk jaar moeite met bedenken wat je het jaar aan je personeel of klanten wil geven als relatiegeschenk? Wat dacht je van een drank relatiegeschenk, wij hebben namelijk een groot aanbod aan diverse verschillende dranken waaronder whisky, gin, wijn, champagne en bier. Ter inspiratie hebben we een aantal drank relatiegeschenken voor je op een rij gezet.

1. Bottega Prosecco Gold Piccolo 6-pack

Als je op zoek bent naar een uniek drank relatiegeschenk, kies dan voor de Bottega prosecco Gold Piccolo. In deze verpakking zitten zes goudgekleurde piccolo’s die ook nog eens in een stijlvolle gouden doos verpakt zijn. De Bottega Gold is een lekkere mousserende wijn en die komt uit de Conegliano heuvels. De wijn heeft een fruitige smaak van peer, appel en ander exotisch fruit. Bij interesse bestel je hier de Bottega Prosecco Gold Piccolo 6-pack.

bottega pack

2. Du Mont Blanc Bierset

Wat dacht je van een mooi bierpakketje om weg te geven. Een leuk houten kistje waar 2 bierflesjes van Du Mont inzit. Het unieke aan dit bierpakket is dat je het kistje met een boodschap kan laten bedrukken. Zo maak je het extra persoonlijk. De levertijd van dit bierpakket bedraagt tussen de 4 en 7 werkdagen. Bij interesse bestel je hier de Du Mont Black Bierset.

bierset blond en vert

3. Baron Fuenté Fles champagne

Nog een andere mogelijkheid om als drank relatiegeschenk te geven, is de Baron Fuenté. Een uniek en speciaal cadeau voor je bedrijf of persoonlijke relaties. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de fles te laten bedrukken met je eigen gepersonaliseerde design. Je hebt de keuze uit tekst(en), kleuren, een bepaalde sfeer en afbeelding. De levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. Bij interesse bestel je hier de Baron Fuenté.

bedrukte champagne

4. Bottega 2-Pack Piccolo Gold + Rose Gold

Wat dacht je van deze mooie cadeauset waar twee lekkere Prosecco’s inzitten, afkomstig uit Italië. De stijlvolle doos is goud van kleur met op de voorkant afgebeeld een hart. In de doos zit een Piccolo Gold en een Piccolo Rosé. Daarnaast heb je bij alle drank cadeau producten de mogelijkheid om kosteloos een kaartje toe te voegen met een handgeschreven boodschap. De levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. Bij interesse bestel je hier de Bottega 2-Pack Piccolo Gold + Rose Gold.

bottega 2 pack

5. Moët & Chandon Brut End of the Year giftbox

Het jaar goed afsluiten? Verras je relaties dan met de Moët & Chandon Brut End of the Year. Deze heerlijke Brut is speciaal om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Let erop dat deze editie beperkt is, dus wees er snel bij! Bij interesse bestel je hier de Moët & Chandon End of the Year giftbox.

Moet Chandon end of year giftbox

Wij hopen dat je tot een goede keuze bent gekomen. Ben je geïnteresseerd naar al onze mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website van Drankcadeau. Tot snel!

Nieuw in ons assortiment: laat een wijn cadeau bezorgen. Bekijk ons assortiment en maak een keuze. Jouw wijn snel bezorgd!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »