4 Lekkere alcoholvrije dranken voor de niet-drinker

  • Geplaatst op
  • Door Drankcadeau
4 Lekkere alcoholvrije dranken voor de niet-drinker

In deze blog zetten we 4 alternatieven voor alcoholische drankjes voor je op een rij, dus lees snel verder!

Een tijd geleden was het erg lastig om lekkere alcoholvrije dranken te vinden. Verder dan thee, bruiswater of een frisje kwam je eigenlijk niet. Gelukkig is dat tegenwoordig heel anders: wil je een tijdje wat minder of zelfs niets drinken, ben je op zoek naar een cadeau voor een niet-drinker of geef je een feestje? Dan hoef je niet meer te settelen voor een saai alternatief. Tegenwoordig zijn er heerlijke alternatieven voor alcoholische drankjes te vinden. Wij zetten vier populaire opties uit ons assortiment voor je op een rij. Proost!

 

1.      (Vir)gin & Tonic

Wist je dat wij verschillende alcoholvrije gin & tonic pakketten te koop hebben? In deze pakketten vind je een heerlijk kruidige maar alcoholvrije gin. Verschillende soorten Fever Tree tonic kunnen hier natuurlijk niet bij ontbreken, net zoals de kruiden voor in de gin & tonic om hem af te maken. Zo serveer jij een heerlijke virgin gin & tonic. Natuurlijk is dit ook een perfect cadeau voor een niet-drinker!

 

2.      Speciaalbiertjes

Ook voor de speciaalbier liefhebber zijn er tegenwoordig tal van lekkere alcoholvrije dranken. Geef bijvoorbeeld een alcoholvrij bierpakket cadeau! Zo hebben wij een heerlijk proefpakket van BrewDog in ons assortiment, een brouwerij uit Schotland. Deze alcoholvrije biertjes van BrewDog zitten ook in de kenmerkende blikjes met tof design en smaken net zo goed als de alternatieven die wel alcohol bevatten. Ook bieden we een setje alcoholvrije biertjes van Brouwerij ’t IJ, een initiatief van Nederlandse bodem en in menig kroeg een populaire keuze. Perfect als cadeau, maar ook handig als je een gast over de vloer krijgt die geen alcohol drinkt!

 

3.      Mocktails

Cocktails worden steeds populairder en je ziet ze steeds meer op de menukaarten staan. En wist je dat er voor cocktails ook perfect lekkere alcoholvrije dranken als alternatief zijn? Zo ook bij ons. Op zoek naar een origineel cadeau, of wil je op jouw cocktailparty een alcoholvrij alternatief bieden dat net zo feestelijk is? Dan is ons alcoholvrije cocktailpakket een must. Hiermee zet je in een handomdraai twee verschillende soorten gin & tonic, een mojito en een lekker aperitief op tafel. Feestelijk garneren en ze doen niet onder voor de echte variant.

 

4.      Alcoholvrije wijn

De alternatieven voor alcoholvrije wijn worden steeds beter. En wij kunnen het weten, want een aantal daarvan hebben we in ons assortiment. Selecteer op de favoriete druif van de ontvanger voor een origineel drank cadeau. Zo hebben we chardonnay, Merlot, lekkere rosé… Of gewoon een mix van alles, dat kan natuurlijk ook.

 

Alcoholvrije drank als een perfect cadeau

Lekkere alcoholvrije dranken kunnen een perfect en persoonlijk cadeau zijn. Tegenwoordig doen ze echt niet meer onder voor de dranken die wél alcohol bevatten, alleen ervaar je deze zónder kater de volgende dag. Bijna alleen maar voordelen, dus! Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment. We helpen je graag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »