3x Bier cadeau pakket

  • Geplaatst op
3x Bier cadeau pakket

Iets te vieren? Hoewel we voorlopig geen feesten meer mogen houden, hebben we altijd nog de optie om een cadeau te geven. Want eerlijk is eerlijk, een cadeau vinden wij allemaal stiekem wel leuk om te krijgen. Dan is het alleen nog de vraag: wat ga je geven? Voor de echte bierliefhebbers is een bierpakket vanzelfsprekend. Ter inspiratie hebben we 3 originele bier cadeau pakket ideeën op een rij gezet om je te helpen bij het maken van een keuze.

1. La Blonde & La Blanche speciaal bier cadeaupakket

Het eerste speciaal bier cadeaupakket is een combinatie van 3 flesjes La blonde en 3 flesjes La Blanche van 33 cl. Beiden komen uit de Franse Brasserie Du Mont Blanc. De twee onderscheiden zich in de smaak. De La Violette heeft bijvoorbeeld een zachte cranberry achtige smaak met een snufje vanille als nasmaak. De La Rousse heeft een ook een zachte smaak, maar dan van zoete karamel. Dit speciaal bier cadeaupakket komt in twee verschillende soorten verpakkingen. Bij interesse bekijk je hier de La Blonde & La Blanche bierpakket.

blonde bierpakket

 

 

2. Box La bleu, La Violette & La Verte bier cadeaupakket

In dit bier cadeaupakket bevinden zich drie verschillende soorten flesjes van 33 cl met bier uit brasserie Du Mont Blanc. De La Bleue is een zoete bier die te vergelijken is met limonade. Deze bier kenmerkt zich door de smaak van blauwe bosbessen. De La Violette is ook een zoete bier, maar heeft een smaak van veenbessen. De La Verte heeft meer een wat kruidige en bittere smaak dan de andere twee. Door de kruiden is de nasmaak intens en kort. Dit bier cadeaupakket komt in een leuke verpakking en is makkelijk mee te nemen. Interesse? Bekijk hier de Box La Bleue, La Violette & La Verte.

cadeaubox violette

 

 

3. Brasserie du Mont Blanc cadeaupakket bier

Als laatste hebben we de brasserie du Mont Blanc cadeaupakket bier. In dit cadeaupakket bier zitten twee verschillende soorten flesjes bier van 33 cl. Het verschil zit hem in de smaak. De La Blanche is een zoete witbier en heeft een romige smaak met zoete tonen van vers fruit en koriander als toevoeging. De La Rousse heeft een zachte smaak van zoete karamel. Daarnaast zit er in dit cadeaupakket bier een elegante bierglas. Benieuwd? Bekijk hier de Brasserie du Mont Blanc.

brasserie bierbox

 

Bier cadeau pakket: volledig assortiment

Nu je een aantal bier cadeau pakket ideeën hebt bekeken, hopen we dat je een keuze hebt kunnen maken. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons volledige assortiment, ga dan naar drank geschenken bier cadeau.

 

Geen bierliefhebber? Geen probleem. Wij, van Drankcadeau hebben een breed aanbod aan diverse soorten drank geschenken. Bij interesse, ga je naar drank cadeau kopen om ons volledige assortimenten te bekijken. Tot snel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »