Deutz 'Amour de Deutz' Rosé in Giftbox + 2 Glazen 2008

239,95
Dit is een prachtige champagne met heerlijke aroma's met een prettige structuur. Nu verpakt met twee prachtige glazen. Lees meer
  • 100+ soorten drank cadeaus
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Deutz
Levertijd:
1 - 3 werkdagen.

Informatie

Deutz 'Amour de Deutz' Rosé in Giftbox + 2 Glazen 2008

Amour de Deutz van Deutz is een heerlijke champagne, een brut vintage rosé champagne. Deze heerlijke fles van 75CL is nu mooi verpakt met twee stijlvolle glazen in een prachtige roze verpakking.
 
Deutz is opgericht in 1803 in Aÿ. De champagnes hebben een hele eigen uitgesproken stijl bestaande uit een uitzonderlijke harmonie van finesse, elegantie en complexiteit. 
 

Amour de Deutz

Het beste van de beste Chardonnays en Pinot Noirs is gebruikt voor Amour de Deutz Rose. Deze cuvee is een juweel van elegantie, heeft de glitter van een uitzonderlijke champagne. Subtiel en verleidelijk en perfect uitgebalanceerd tussen krachtige aroma's en een fijne structuur, deze cuvee, rijk en charmant, is de ideale champagne voor de mooiste momenten van het leven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »