Moët & Chandon Brut Impérial in Coffret + 2 flutes 75CL

72,95
Een heerlijke Moët & Chandon champagne verpakt in een mooie coffret met 2 flutes. Lees meer
  • 100+ soorten drank cadeaus
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Moët & Chandon
Inhoud:
75CL
Alcoholpercentage:
12%
Smaaktype:
Brut
Flestype:
Bouteille
Verpakking:
Giftbox
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Informatie

Moët & Chandon Brut Impérial Coffret + 2 flutes kopen

De Moët & Chandon Brut Impérial in Geschenkkist is één van de beste cadeau keuzes wanneer je op zoek bent naar een Moët & Chandon geschenk. In deze houten geschenkkist zal je de klassieke champagne van Moët & Chandon vinden, de Moët Brut Impérial van 75CL. De Brut Impérial is een personificatie van het Moët & Chandon champagnehuis, zowel in smaak als uiterlijk. Het champagnehuis weet zich te onderscheiden van andere champagnes door de frisse fruitige smaken, aantrekkelijke palet, en elegante vertoning. 

Naast een heerlijke fles Moët & Chandon Brut Impérial vind je ook twee champagneflutes in deze geschenkkist. De fles en flutes liggen in een zwart interieur en worden zo mooi tentoongesteld.

Moët & Chandon Coffret Champagne Cadeau kopen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een champagneliefhebber? Dan kan je met dit geschenk laten zien hoeveel jij jouw vrienden, familie en relaties waardeert.

U kunt ook een gratis handgeschreven kaartje voegen bij de coffret, zo kunt u uw eigen persoonlijke tekst achterlaten voor de ontvanger. Dat maakt het cadeau toch net ietsjes beter.

Bekijk ook onze andere Champagne cadeau 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »