Paascadeau of paasgeschenk versturen

Eric Legrand Paaspakket Champagne Brut 75cl met Luxe Paaschocolade & Paasflikken

Eric Legrand Brut 75cl Paaspakket gevuld met een heerlijk champagne van een Eric Legrand, luxe Paaschocolade en mooie paasflikken.

€47,50
Moët & Chandon Paaspakket Champagne Brut 75cl met Luxe Paaschocolade & Paasflikken

Moët & Chandon brut 75cl Paas geschenkpakket. Naast de heerlijk champagne van een uniek champagnehuis hebben wij luxe paaschocolade en niet te vergeten de paasflikken. Het lekkere cadeau voor de Pasen.

€59,95
Eric Legrand Paaspakket Champagne Rosé 75cl met Luxe Paaschocolade & Paasflikken

Eric Legrand Rosé 75cl Paaspakket gevuld met een heerlijk champagne van een Eric Legrand, luxe Paaschocolade en mooie paasflikken.

€53,50
Moët & Chandon Paaspakket Champagne Rosé 75cl met Luxe Paaschocolade & Paasflikken

Moët & Chandon Rosé 75cl Paas geschenkpakket. Naast de heerlijk champagne van een uniek champagnehuis hebben wij luxe paaschocolade en niet te vergeten de paasflikken. Het lekkere cadeau voor de Pasen.

€69,95
Bottega Paaspakket Gold & Rosë 20cl met Paaseitjes en Ferrero Rocher

Cadeauset Bottega Picollo brut & Rosé bevat naast de Prosecco, zakje met paaseitjes en Ferrero Rocher

€23,95
Eric Legrand Paaskist Champagne Brut 75cl met Paaseitjes

Cadeauset Eric Legrand brut 75cl. Deze champagne komt van een echte parel uit de champagne streek. Bevat naast de champagne een volle zak met paaseitjes. Lekkere combinatie om de paasdagen goed door te komen.

€47,50
Bottega Gold met 2 flutes Paasgeschenkdoos

Dit jaar vier je Pasen bruisend met Club Champagne! Maak nu een vriend, vriendin, collega of geliefde blij met onze nieuwe luxe geschenkdoos. In de doos vind u Bottega Gold (75CL) en twee champagne glazen om er samen van te genieten. Nu in beperkte oplage

€41,95
Bottega Rosé 20cl in Paasgeschenkdoos

Dit jaar vier je Pasen bruisend met Club Champagne en Bottega! Maak nu een vriend, vriendin, collega of geliefde blij met onze nieuwe luxe geschenkdoos. In de doos vind u een piccolo Bottega Rose (20cl) Nu verkrijgbaar in beperkte oplage!

€13,95
Bottega 2x Rosé 20cl in Paasgeschenkdoos

Dit jaar vier je Pasen bruisend met Club Champagne en Bottega! Maak nu een vriend, vriendin, collega of geliefde blij met onze nieuwe luxe geschenkdoos. In de doos vind u twee piccolo's Bottega Rose (20cl). Nu verkrijgbaar in beperkte oplage!

€16,95
Bottega 1x Brut 20cl & 1x Rosé 20cl in Paasgeschenkdoos

Dit jaar vier je Pasen bruisend met Club Champagne en Bottega! Maak nu een vriend, vriendin, collega of geliefde blij met onze nieuwe luxe geschenkdoos. In de doos vind u een piccolo Bottega Rosé en Bottega Brut (20cl). Nu verkrijgbaar in beperkte oplage!

€16,95
Bottega Brut 20cl in Paasgeschenkdoos

Dit jaar vier je Pasen bruisend met Club Champagne en Bottega! Maak nu een vriend, vriendin, collega of geliefde blij met onze nieuwe luxe geschenkdoos. In de doos vind u een piccolo Bottega Brut (20cl). Nu verkrijgbaar in beperkte oplage!

€13,95
Bottega 2x Brut 20cl in Paasgeschenkdoos

Dit jaar vier je Pasen bruisend met Club Champagne en Bottega! Maak nu een vriend, vriendin, collega of geliefde blij met onze nieuwe luxe geschenkdoos. In de doos vind u twee piccolo's Bottega Brut (20cl). Nu verkrijgbaar in beperkte oplage!

€16,95

Originele paasgeschenken

Originele paasgeschenken vind je hier op drankcadeau.nl. Spring eruit met bijvoorbeeld een heerlijke fles bubbbels of juist een fles drank die goed te combineren is met chocolade, dus ook met de diverse paaschocolades. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren. Of neem contact op met onze specialisten om samen tot het meest originele en gewaardeerde paasgeschenk te komen!

 

Paascadeau versturen? Bestel je paasgeschenk bij Drank Cadeau

Als je nog op zoek bent naar een lekker en leuk drankcadeau voor Pasen, ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden waar je keuze hebt uit leuke en feestelijke paascadeaus om te geven aan een vriend, vriendin, familielid of collega. Daarnaast raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een boodschap op het kaartje te laten schrijven om het extra persoonlijk te maken.

 

Top 5 Drankcadeaus voor Pasen

Wil je iemand verrassen met een mooi drankgeschenk voor Pasen, maar weet je niet wat? Bekijk dan eens onze top 5 Drankcadeaus voor Pasen. Misschien zit er wel iets voor jou tussen!

1. Moët & Chandon Paaspakket Champagne Brut 75cl met Luxe Paaschocolade & Paasflikken

2. Eric Legrand Paaskist Champagne Brut 75cl met Paaseitjes

3. Bottega Gold met 2 flutes Paasgeschenkdoos

4. Moët & Chandon Paaspakket Champagne Rosé 75cl met Luxe Paaschocolade & Paasflikken

5. Bottega Paaspakket Gold & Rosë 20cl met Paaseitjes en Ferrero Rocher

 

Feestdag Pasen

Pasen is een feestelijke viering van de opeenvolgende witte donderdag, goede vrijdag en stille zaterdag en zondag, Paasdag zelf. Op de witte donderdag zou Jezus zijn laatste avondmaal hebben gehad, op goede vrijdag werd Jezus gekruisigd, op stille zaterdag wordt de graflegging van Jezus herdacht en op zondag, Paasdag zelf, wordt de wederopstanding van Jezus gevierd.

 

Drank- en wijncadeaus voor Pasen

Ben je op zoek naar een drank- of wijncadeau voor Pasen? Dit kan! Wij hebben mooie paascadeaus waarin lekkere paasproducten zoals bijvoorbeeld paaseitjes worden gecombineerd met drank of wijn. Denk aan bijvoorbeeld champagne of prosecco. Naast de feestelijke uitstraling van deze bubbels zijn ze goed te gebruiken bij een heerlijke paasbrunch. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek type drank of wijn die je graag in een paaspakket wilt verwerken? Neem contact met ons op, wij stellen graan een mooi maatwerk drank- of wijncadeau voor je samen. Zo kun je iets moois en persoonlijks weggeven met Pasen!

 

Vragen over drankcadeau

Heb je vragen over een van onze Paascadeaus of heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een drankcadeau? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen

Welke soorten drankgeschenken zijn er?

Bij DrankCadeau hebben wij een breed assortiment aan verschillende drankgeschenken zoals:

  • Champagne Cadeau
  • Gin Cadeau
  • Rum Cadeau
  • Vodka Cadeau
  • Whisky Cadeau
  • Bier Cadeau
  • Wijn Cadeau
  • Port Cadeau
  • Cognac Cadeau

Wat is de levertijd bij DrankCadeau?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »